Štátna tajomníčka MŠ SR Bibiána Obrimčáková medzi študentmi a učiteľmi Strednej priemyselnej školy odevnej

V pondelok 8. februára navštívila Strednú priemyselnú školu odevnú vo Svidníku štátna tajomníčka MŠ SR Mgr. Bibiána Obrimčáková. Stretla sa s vedením školy ako i s celým pedagogickým zborom, s ktorým rozprávala o aktuálnych problémoch v rezorte školstva, o novom školskom zákone i o tom, aké zmeny priniesol. Hlavným cieľom však bolo stretnutie so študentmi. Neformálnej diskusie sa zúčastnili študenti štvrtého a tretieho ročníka, ktorým bola určená prednáška na tému mediálnej výchovy, drogových závislostí a používania anabolík pri športe a o ich negatívnych dôsledkoch na ľudský organizmus.

Toto stretnutie charakterizovali študentky a študenti 4. G a 4. E ako zaujímavé a podnetné. „Zaujalo nás predovšetkým jej rozprávanie. Dozvedeli sme sa zaujímavé veci o témach, o ktorých sa veľa hovorí a ona nám ich priblížila pútavou formou. Porozprávala nám o konkrétnych stretnutiach so známymi osobnosťami kultúrneho i športového života a o ich skúsenostiach týkajúcich sa medializácie, bulváru, internetu a jeho negatívneho dopadu na mladých ľudí a deti. A keďže do poľa pôsobnosti jej kompetencií patrí aj oblasť športu, hovorila aj o nebezpečenstve užívania podporných anabolických látok v športe .“ Stretnutie teda splnilo svoj účel a študenti zo stretnutia odchádzali bohatší o cenné informácie, ktoré, veríme, že prenesú aj do vlastného života.

Štátna tajomníčka MŠ SR Bibiána Obrimčáková  medzi študentmi a učiteľmi
Štátna tajomníčka MŠ SR Bibiána Obrimčáková  medzi študentmi a učiteľmi
Štátna tajomníčka MŠ SR Bibiána Obrimčáková  medzi študentmi a učiteľmi
Stránky: 1
Adresa: Sov. hrdinov 369/24
               Svidník 089 01
Tel.: 054/ 788 1810
Fax: 054/ 788 1812
E-mail: skolaspssvidnik.sk
© 2010 SPŠ Svidník|Na celý obsah webovej stránky sa vzťahujú autorské práva. Jeho ďalšie šírenie, kopírovanie alebo iné použitie je možné len s písomným súhlasom SPŠ Svidník.
Realizácia © 2010 GRAND-STUDIO - tvorba webových stránok a počítačová grafika