Anna Štefaníková - úspešná literátka našej školy

Ihnátove Hanušovce 2016

Dňa 12. 09. 2016 o 10. hod. sa zišli v budove zrekonštruovaného kaštieľa v Hanušovciach milovníci literárneho odkazu Jána Ihnáta na vyhodnotení
7. ročníka autorskej literárnej súťaže Ihnátove Hanušovce 2016. Podľa predsedu porady PhDr. Petra Karpinského, PhD. môžeme aj tento ročník literárnej súťaže považovať za hodnotný a prínosný. Súťaž sa koná každý druhý rok a je sponzorsky podporovaná manželmi Milanom a Irenou Ihnátovcami z Kanady. Okrem vyhodnotenia literárnych príspevkov z poézie i prózy v troch kategóriách (žiaci ZŠ, žiaci SŠ a dospelí sa mohli účastníci kultúrneho podujatia potešiť umeleckým slovom v podaní víťazky okresného kola HK a vystúpeniami folklórneho súboru Vargovčan. Nás teší predovšetkým to, že v kategórii prózy stredných škôl získala čestné uznanie žiačka našej školy Anna Štefaníková. Nie je to prvý úspech našej literátky, v minulom školskom roku získala na podobnej literárnej súťaži celoslovenského charakteru Gerbócova literárna Snina 2. miesto v próze. Ocenenej žiačke k dosiahnutým výsledkom srdečne blahoželáme a prajeme veľa chutí do ďalšej literárnej tvorby.
Stránky: 1
Adresa: Sov. hrdinov 369/24
               Svidník 089 01
Tel.: 054/ 788 1810
Fax: 054/ 788 1812
E-mail: skolaspssvidnik.sk
© 2010 SPŠ Svidník|Na celý obsah webovej stránky sa vzťahujú autorské práva. Jeho ďalšie šírenie, kopírovanie alebo iné použitie je možné len s písomným súhlasom SPŠ Svidník.
Realizácia © 2010 GRAND-STUDIO - tvorba webových stránok a počítačová grafika