Prehliadka módnej tvorby študentov SPŠ za účasti Lýdie Eckhardt

Je neuveriteľne povzbudzujúce uvedomiť si, že študenti z SPŠ zo Svidníka oslovili svojou tvorbou práve Lýdiu Eckhardt. Pre nás, ako školu, je vyznamenaním a povzbudením zároveň, že naša tvorba zarezonovala v oku tak známej a uznávanej módnej dizajnérky a že sme na jej pozvanie mohli byť pred rokom súčasťou jej módnej show. Veľmi ma teší, že najlepšia slovenská módna dizajnérka prijala pozvanie na módnu prehliadku študentiek SPŠ Svidník. Uvedomujem si, že takáto príležitosť sa nevyskytuje každý deň, a na druhej strane je táto jedinečná možnosť pre nás ocenením a ubezpečením zároveň, že to, čo robíme, robíme dobre. Je to aj záväzok pokračovať v tejto línii, pretože Lýdia Eckhardt je otvorená ďalšej spolupráci s nami. V jeseni budeme spolupracovat na jednom veľkom projekte "Fashion week" ako budúcnosť módy.
Prvá dáma slovenskej módy je charizmatická osobnosť s priateľským prístupom a predovšetkým profesionálka, v blízkosti ktorej sa naši študenti, učitelia ale aj všetci prítomní pozvaní hostia našej módnej prehliadky cítili veľmi príjemne.
Chceme sa poďakovať všetkým kolegom, študentom, riaditeľovi a zamestnancom Múzea ukrajinskej kultúry vo Svidníku, žiačkam ZUŠ vo Svidníku ktoré nádherným vystúpením spestrili našu prehliadku, moderátorovi Mišovi Iľkaninovi a všetkým prítomným. Ďakujeme.
Stránky: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Adresa: Sov. hrdinov 369/24
               Svidník 089 01
Tel.: 054/ 788 1810
Fax: 054/ 788 1812
E-mail: skolaspssvidnik.sk
© 2010 SPŠ Svidník|Na celý obsah webovej stránky sa vzťahujú autorské práva. Jeho ďalšie šírenie, kopírovanie alebo iné použitie je možné len s písomným súhlasom SPŠ Svidník.
Realizácia © 2010 GRAND-STUDIO - tvorba webových stránok a počítačová grafika