Výtvarný plenér v skanzene

Dôležitou súčasťou plnenia osnov školského vzdelávacieho programu na našej škole je organizovanie každoročného výtvarného plenéru pre študentov denného a pomaturitného štúdia v odboroch propagačná grafika, odevný dizajn a grafika vizuálnych komunikácií.
Počas piatich dní sa študenti mohli v krásnom prostredí svidníckeho skanzenu zdokonaliť v technike kresby a maľby podľa skutočnosti a vo fotografovanií v plenári. Študenti sa venovali štúdiám zaujímavých prírodných detailov a štruktúr, ako aj krajinno - architektonických výsekov, až po väčšie celky znázorňujúce ľudovú a sakrálnu architektúru ako súčasť krajiny. Už tradične podstatnou časťou umeleckého vyjadrenia v prírode je zachytenie prírodných krás objektívom fotoaparátu.
Výsledné výtvarné práce ako aj fotografie budú sprístupnené ostatným študentom našej školy ako aj verejnosti na výstave Plenér 2015.
Stránky: 1, 2, 3, 4
Adresa: Sov. hrdinov 369/24
               Svidník 089 01
Tel.: 054/ 788 1810
Fax: 054/ 788 1812
E-mail: skolaspssvidnik.sk
© 2010 SPŠ Svidník|Na celý obsah webovej stránky sa vzťahujú autorské práva. Jeho ďalšie šírenie, kopírovanie alebo iné použitie je možné len s písomným súhlasom SPŠ Svidník.
Realizácia © 2010 GRAND-STUDIO - tvorba webových stránok a počítačová grafika